Kepame beigelius, kad legenda vėl būtų gyva
Vieną popietę Londono Brikleine sėdėjo beigelį valgantis vyrukas. Jis buvo Artūras – šefas pagal profesiją ir gatvės maisto mėgėjas pagal pašaukimą. Aukštosios virtuvės Artūras buvo jau atsikandęs, o bekramtant riestainį jį aplankė idėja fiks: sugrąžinti beigelius į Lietuvą. Juk tai idealus gatvės maistas – patogus valgyti, sotus, nepretenzingas, bet tikrai neprastas. Taip gimė Pinup Bagels – iš vieno kąsnio, su didele meile ir draugų pagalba.
Atvykę prie Pinup Bagels autobusiuko rasite bent kelių rūšių beigelių su įdarais, skirtais mėsėdžiams, žuvies mėgėjams, vegetarams ir smaližiams. Rimčiausias iš pastarųjų – jau minėto Brikleino įkvėptas jautienos beigelis su 2 dienas šefo marinuota, 24 valandas sous vide virta jautiena, marinuotais agurkėliais ir garstyčiomis. Žodžiu, žanro klasika su keliomis laisvo stiliaus natelėmis.
Pinup beigelius kepame senoviniu autentišku būdu – orginalioje malkinėje krosnyje ant ąžuolinių lentų. Didesniuose susibūrimuose mus rasite su visa krosnimi ant ratų, tad galėsite stebėti gaminimo procesą.
Spalvotą beigelmobilį sutiksite Open Kitchen, festivaliuose, miestų šventėse arba galite tiesiog pasikviesti pas save. Informacija apie artimiausius renginius – FB arba kalendoriuje.